Ga naar content

Hotel Rosa Meuble - Le Marche


Faciliteiten

Bar
Wifi
Airconditioning

Inbegrepen
Diner
Heerlijk diner bij het supergezellige strandpaviljoen Quadrifoglio, schuin tegenover hotel Rosa. Quadrifoglio wordt al jaren door dezelfde familie gerund en biedt bijzonder lekkere gerechten. Voornamelijk vis natuurlijk, want gelegen gelijk op het strand. Geniet van het lekkere eten, de gezelligheid en het uitzicht op het strand met haar gekleurde parasolletjes en de azuurblauwe zee.
Flesje Prosecco op de kamer
Lekker flesje prosecco op je kamer. Om op te drinken op je balkonnetje, met uitzicht op de boulevard en de passerende mensen. Op de boulevard wordt de hele avond gewandeld, gekletst en geflaneerd. De plaatselijke bevolking, jong en oud, ontmoet elkaar elke avond op de lange promenade langs zee. Hier kun je uren naar kijken!
Fietsen
Porto San Giorgio leent zich heel goed om er eens met de fiets op uit te gaan. Van zuid naar noord over de strandweg (in de zomer is deze weg gedeeltelijk autovrij) of zo maar een ommetje door de vele kleine straatjes in het dorp. En dan natuurlijk onderweg even een heerlijke gelato halen!
Stranddagje
Een lekker dagje naar het strand is een must als je verblijft bij Hotel Rosa! Porto San Giorgio kent een kilometers lang zandstrand met vele gekleurde parasolletjes en strandtenten. Families en vrienden komen hier de hele zomer bij elkaar. Om hier tussen te liggen is als een boek. Alle generaties Italianen bij elkaar en de hele dag door kletsen kletsen en nog eens...... Beleef het echte Italiaanse strandleven bij Bagni Serena, tegenover hotel Rosa. Geef even aan bij de receptie wanneer je wil gaan en er worden 2 bedjes en een parasol voor je gereserveerd.

Regio(s)

Le Marche

Review(s)

“Zeer goede locatie, zeer vriendelijk personeel, schone kamer met balkon en geweldig uitzicht. Parkeren zonder probleem.”
Thomas
vanaf 429,- per persoon
Wanneer er kinderkortingen van toepassing zijn dan worden deze verrekend op de factuur.
In de volgende stap kun je voorkeuren voor kamers en extra experiences kiezen.
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
  • Unieke lokale ervaringen
  • Prachtige accommodaties
  • Stel je reis naar wens samen
  • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis

Unieke lokale ervaringen | Prachtige accommodaties | Stel je reis naar wens samen
Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…