Ga naar content
Venetie - Burano - Venissa - kleurrijke vissershuisjes

Rondreizen Italië

Filter op:
Aankomstdatum
Bestemming
Bestemming
Een moment alstublieft…

Over onze rondreizen door Italië

Italmania helpt je graag op weg met bijzondere (rond)reizen in la bella Italia. Bij ons vind je bijzondere locaties, kleinschalige accommodaties en échte Italiaanse beleving in Noord-, Midden- en Zuid-Italië. Genieten staat voorop, ver weg van de massa en tussen de Italianen.  

Je kunt een rondreis boeken of er eentje heel eenvoudig zelf samenstellen. Zo heb je de garanties van een pakketreis, maar dan met vrije keuze. Klik de accommodaties die je wilt bezoeken in een ‘winkelmandje’ bij elkaar en kies voor verblijf van 3, 4 of 7 nachten per accommodatie naar keuze.

Op deze manier kun je in alle rust van de prachtige locaties genieten en heb je wellicht nog zin in extra ervaringen ter plekke. Zo kun je truffels gaan zoeken of een stadswandeling onder begeleiding maken. Pizza’s leren bakken in Napels of lokale producten van de streek of accommodatie proeven. 

Of je nu een kant en klare rondreis bij ons boekt of zelf je reis samenstelt, er zijn vaak allerlei extra's in de prijs inbegrepen. Dit varieert van een lekkere lokale fles wijn op de kamer, een diner, fietshuur of een wijn- of olieproeverij. 

Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…