Ga naar content

Hotel Alocco - Le Marche

Typisch Italiaans familiehotel | Direct aan zee | Eenvoudig

Faciliteiten

Bar
Wifi
Airconditioning

Inbegrepen
Pizza
In de hoofdstraat, van het centrum naar het strand van Porto San Giorgio, ligt aan het einde bij het strand het druk bezochte restaurant Altamarea. Boek een plekje buiten op het terras en ga om een uurtje of 9 lekker pizza eten. Zeker weten dat je blijft hangen om de voorbijkomende flanerende Italianen gade te slaan. Je hebt geen televisie meer nodig. Puur Italië, zo voor je neus. Aanrader!
Flesje Prosecco op de kamer
Lekker flesje prosecco op je kamer. Om op te drinken op je balkonnetje, met uitzicht op de boulevard en de passerende mensen. Op de boulevard wordt de hele avond gewandeld, gekletst en geflaneerd. De plaatselijke bevolking, jong en oud, ontmoet elkaar elke avond op de lange promenade langs zee. Hier kun je uren naar kijken!
Fietsen
Porto San Giorgio leent zich heel goed om er eens met de fiets op uit te trekken. Van zuid naar noord over de strandweg (in de zomer is deze weg gedeeltelijk autovrij) of een ommetje door de vele kleine straatjes in het dorp. En dan natuurlijk onderweg even een heerlijke gelato halen!
Stranddagje
Een lekker dagje naar het strand is een must als je verblijft bij Hotel Rosa! Porto San Giorgio kent een kilometers lang zandstrand met vele gekleurde parasolletjes en strandtenten. Families en vrienden komen hier de hele zomer bij elkaar. Om hier tussen te liggen is als een boek. Alle generaties Italianen bij elkaar en de hele dag door kletsen, kletsen en nog eens...... Beleef het echte Italiaanse strandleven bij Bagni Serena, tegenover hotel Rosa. Geef even aan bij de receptie wanneer je wilt gaan en er worden bedjes en een parasol voor je gereserveerd.

Regio(s)

Umbrie - piano-grande-castelluccio-sibillini - velden met klaprozen
Le Marche

Review(s)

“Zeer goede locatie, zeer vriendelijk personeel, schone kamer met balkon en geweldig uitzicht. Parkeren zonder probleem.”
Thomas
Volwassenen >17 jr
Kinderen 2 t/m 16 jr
Baby's 0 t/m 1 jr
vanaf 479,- per persoon
Geen prijs in de tabel? Klik bij 'reisduur' op 4 of 7 nachten. Prijzen p.p. o.b.v. 2 personen, zonder vervoer. Excl. € 37,50 boekingskosten/calamiteitenfonds en evt. ter plaatse te betalen taxen en heffingen. Huurauto of vlucht in overleg. Beschikbaarheid van de reis op aanvraag. Prijzen 2025 onder voorbehoud.
In de volgende stap kies je het kamertype en extra experiences. Je ziet ook of het ontbijt inbegrepen is.
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
  • Unieke lokale ervaringen
  • Prachtige accommodaties
  • Stel je reis naar wens samen
  • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis

Unieke lokale ervaringen | Prachtige accommodaties | Stel je reis naar wens samen
Truffel - Truffels zoeken - Truffelhond - Experience
Unieke lokale ervaringen
Burano - Venetië - Kleurrijke vissershuisjes
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Italmania site - Ipad
Dé ervaren Italië specialist
Lago Maggiore - Isola Bella
In Mijn Reis kun je de gewenste kamer kiezen, opties toevoegen of de reis naar wens aanpassen.
Een moment alstublieft…