Ga naar content

Italmania, Piacere,
aangenaam kennis te maken

Leuk je hier te ontmoeten.

Italmania helpt je graag op weg met bijzondere (rond)reizen in la bella Italia. Bij ons vind je bijzondere locaties, kleinschalige accommodaties en échte Italiaanse beleving. Genieten staat voorop, en dan met name op plekken, ver weg van de massa en tussen de Italianen.  

Je kunt een rondreis boeken of er eentje heel eenvoudig zelf samenstellen. Dan heb je de garanties van een pakketreis, maar dan met vrije keuze. Klik de accommodaties die je wilt bezoeken in een ‘winkelmandje’ bij elkaar en kies voor verblijf van 3, 4 of 7 nachten per accommodatie naar keuze.

Op deze manier kun je in alle rust van de prachtige locaties genieten en heb je wellicht nog zin en tijd tijd voor extra ervaringen ter plekke. Zo kun je truffels gaan zoeken of een stadswandeling onder begeleiding maken. Pizza’s leren bakken in Napels of lokale producten van de streek of accommodatie proeven. 

Of je nu een kant en klare rondreis bij ons boekt of zelf je reis samenstelt, er zijn vaak allerlei extra's in de prijs inbegrepen. Dit varieert van een lekkere lokale fles wijn op de kamer, een diner, fietshuur of een wijn- of olieproeverij. 

Sommige locaties zijn zo bijzonder dat we afgesproken hebben dat, als je dat leuk vindt, je een rondleiding krijgt door de accommodatie of het terrein eromheen.

Wil je dat we een reis op maat, speciaal voor jou, samenstellen, laat het ons weten. Samen maken we dan een reis, helemaal zoals jij die wilt. Vaak is het aanbod dan nog ruimer dan je al op onze site kunt vinden. 

Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier met het uitzoeken of samenstellen van je volgende reis. En bel ons wanneer je twijfelt of hulp nodig hebt bij het kiezen. Dat doen we graag. 

Cari saluti, 

Team Italmania

Piacere, aangenaam!

Graag stel ik me even aan je voor, dat geeft je een idee wie de mens achter Italmania is en wat mijn drijfveren zijn om je een fijne reis naar Italië te laten maken.

Alinda van Teeckelenburgh

Logo Italmania

Misschien heb je gezien dat er in ons logo allerlei Italiaanse elementen 'verstopt' zitten. Wanneer je ze nog niet allemaal hebt ontdekt dan vind je hier de toelichting. Had je ze er allemaal uit gehaald?

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
  • Unieke lokale ervaringen
  • Prachtige accommodaties
  • Stel je reis naar wens samen
  • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis.

Unieke lokale ervaringen | Prachtige kleinschalige accommodaties | Stel je reis naar wens samen

Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…