Ga naar content
Ligurië - Vernazza - koffie - terrasje

Italmania, Piacere | aangenaam kennis te maken

Leuk je hier te ontmoeten!

Italmania staat klaar om je te helpen bij het plannen van unieke reizen in het prachtige Italië. Bij ons ontdek je bijzondere plekken, kleinschalige accommodaties en de echte Italiaanse ervaring. Ons doel is dat je geniet, vooral op plekken ver weg van de drukte en midden tussen de Italianen.

Je hebt de keuze om een kant-en-klare rondreis te boeken of er zelf een eenvoudig samen te stellen. Hierbij geniet je van de voordelen van een pakketreis, maar behoud je de vrijheid om te kiezen. Plaats de accommodaties die je wilt bezoeken in een 'winkelmandje' en kies voor een verblijf van 3, 4 of 7 nachten per accommodatie naar keuze.

Op deze manier kun je in alle rust genieten van prachtige locaties en misschien zelfs tijd overhouden voor extra ervaringen ter plaatse, zoals truffels zoeken, een begeleide stadswandeling maken, pizza's leren bakken in Napels of lokale producten proeven.

Of je nu een kant-en-klare rondreis boekt of je eigen reis samenstelt, vaak zijn er extra's inbegrepen in de prijs, zoals een lokale fles wijn op de kamer, een diner, fietshuur of een wijn- of olieproeverij.

Sommige locaties zijn zo bijzonder dat je, als je dat leuk vindt, een rondleiding krijgt door de accommodatie of het omliggende terrein.

Als je een op maat gemaakte reis speciaal voor jou wilt, laat het ons weten. Samen stellen we een reis samen precies zoals jij dat wilt. Vaak is het aanbod dan nog uitgebreider dan je op onze website kunt vinden.

We wensen je in ieder geval veel plezier bij het uitzoeken of samenstellen van je volgende reis. En aarzel niet om contact met ons op te nemen als je twijfelt of hulp nodig hebt bij het maken van je keuze. We staan graag voor je klaar.

Cari saluti!

Team Italmania

Alinda van Teeckelenburgh - Italmania

Piacere, aangenaam!

Logo Italmania

Misschien heb je gezien dat er in ons logo allerlei Italiaanse elementen 'verstopt' zitten. 

Wanneer je ze nog niet allemaal hebt ontdekt dan vind je hier de toelichting.

Had je ze er allemaal uit gehaald?

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
  • Unieke lokale ervaringen
  • Prachtige accommodaties
  • Stel je reis naar wens samen
  • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis.

Unieke lokale ervaringen | Prachtige kleinschalige accommodaties | Stel je reis naar wens samen

Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…