Ga naar content
Luxe reis

Lago di Garda, Lago d'Iseo en Lago Maggiore


Overzicht

 1. Valeggio sul Mincio - Lago di Garda
  Je begint deze luxe rondreis in Valeggio sul Mincio, aan de rivier de Mincio in noord Italië. De plek zelf is een belevenis op zich. Idyllischer kan het niet en de geweldige rust, zo dicht bij het Gardameer is zeker een pluspunt. Vanaf hier kun je makkelijk de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsen aan het Gardameer bezoeken en dan terugkeren in deze oase. Ook Valeggio sul Mincio is een absolute aanrader, als één van de Borghi più belli van Italië. 
  Leuke dorpjes zijn er genoeg aan het Gardameer zoals onder andere Peschiera, Limone, Salò, Sirmione en Lazise. Maak een dagtocht per boot om zo meerdere plaatsjes te kunnen bezoeken. Maar ook een combinatie met een bezoek aan Verona is heel goed te doen.
 2. Pilzone d'Iseo - Lago d'Iseo
  Vandaag ga je op weg naar een geweldig, nog niet zo bekend meer in noord Italië: Lago d'Iseo. Hier is absoluut geen sprake van massa toerisme, maar een walhalla voor liefhebbers van gastronomie, wijn, natuur en cultuur. Zo kun je heerlijk varen op het meer, flaneren in de mondaine plaats Iseo of heerlijke moesserende wijn (soort Champagne) proeven in één van de vele cantina's in Franciacorta. Het eiland Monte Isola, midden in het meer, is vrijwel autovrij en leuk te bezoeken. Ook een bezoek aan de steden Bergamo en Brescia is een aanrader. 
 3. Luino - Lago Maggiore
  Als laatste etappe rij je door naar nog zo'n prachtig Italiaans meer: Lago Maggiore. Camin Hotel Colmegna ligt aan de oostoever van het meer, direct aan het water. Dichtbij het gezellige stadje Luino, met vele terrasjes, winkels en restaurantjes. Elke woensdag is hier de grootste markt van noord-Italië. 
  Lago Maggiore wordt omringd door vele gezellige stadjes, prachtige villa's en kleurrijke flora. Bekendste plaatsten zijn Stresa en Verbania. De Borromeïsche eilandjes Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Maak een dagtocht per boot naar alle drie vanaf Stresa.

Accommodaties

La Finestra sul Fiume - Veneto
3 nachten Valeggio sul Mincio (VR)
Araba Fenice hotel - Lombardije - Lago d'Iseo
3 nachten Pilzone d’Iseo (BS)
Camin Hotel Colmegna - Lombardije - Lago Maggiore
3 nachten Luino (VA)

Regio(s)

Lombardije
vanaf 979,- per persoon
Wanneer er kinderkortingen van toepassing zijn dan worden deze verrekend op de factuur.
In de volgende stap kun je voorkeuren voor kamers en extra experiences kiezen.
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
 • Unieke lokale ervaringen
 • Prachtige accommodaties
 • Stel je reis naar wens samen
 • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis

Unieke lokale ervaringen | Prachtige accommodaties | Stel je reis naar wens samen
Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…