Ga naar content
lazio-isole-pontine-ponza-zicht op kleurrijk stadje vanaf het water

De mens achter Italmania

De reisbranche is mijn grote passie.

Na mijn afstuderen besloot ik vele jaren geleden mijn carrière te starten in de wereld van reizen. Mijn reis begon letterlijk aan de basis, als hostess op diverse bestemmingen. Hier verwelkomde ik de aankomende gasten en hielp hen op weg naar een onvergetelijke vakantie.

Vervolgens heb ik wereldwijd accommodaties ingekocht voor een gerenommeerde touroperator, variërend van luxe resorts aan de Costa's tot appartementen voor stedentrips. Deze ervaring gaf me een uitgebreid inzicht in de branche.

Op een bepaald moment kreeg ik de kans om het familiebedrijf, actief in de mode en sterk verbonden met Italië, over te nemen. Zo begon een nieuw hoofdstuk in mijn leven, waarin Italië, de taal en vooral de Italianen een rode draad werden, zowel zakelijk als privé.

Het land heeft me betoverd, van Valle d'Aosta in het noorden tot Santa Maria di Leuca in het diepe zuiden. Ik kan moeiteloos communiceren met Italianen, waarbij ze mijn directheid waarderen. Ze zijn aangenaam verrast dat ik me verdiept heb in hun manier van leven, taal en cultuur. Vaak worden we na het contact 'amici per sempre' (vrienden voor altijd). Omgekeerd ben ik gefascineerd door hun passie, trots, complexe familierelaties en streven naar levenskwaliteit. Natuurlijk word ik af en toe ook helemaal gek van ze, maar dat hoort erbij en maakt het juist heerlijk!

Na 20 jaar in de mode-industrie ben ik in 2019 teruggekeerd naar de reiswereld, dit keer bij een grote touroperator, met Italië als mijn specifieke aandachtsgebied. Ondanks mijn liefde voor 'la dolce vita', knaagde het aan me dat de afstand tot 'mijn Italië' te groot was.

Dit inspireerde me om Italmania te starten, een reisorganisatie die niet alleen focust op prachtige plekken en accommodaties, maar ook Italië in al haar diversiteit wil laten ervaren. Inmiddels hebben we honderden reizen voor klanten mogen verzorgen en groeit het aanbod ieder jaar in volume en kwaliteit.

Ik kijk er enorm naar uit om met jou in contact te komen en de symbolische 'groen-wit-rode' loper uit te rollen. Benvenuti!

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
  • Unieke lokale ervaringen
  • Prachtige accommodaties
  • Stel je reis naar wens samen
  • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis

Unieke lokale ervaringen | Prachtige kleinschalige accommodaties | Stel je reis naar wens samen
Oliemolen - Olieproeverij - Experience - Olijfolie - Italië
Unieke lokale ervaringen
Burano - Venetië - Kleurrijke vissershuisjes
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Reis boeken - vrouw - computer
Dé ervaren Italië specialist
Abruzzen - Chieti - Trabocchi - zee - tramontana
Een moment alstublieft…