Ga naar content

Le Marche country-style


Overzicht

 1. Ascoli Piceno - Le Marche
  Dag 1-4
  Je reis start in het zuiden van Le Marche, net buiten het charmante stadjes Ascoli Piceno. Salvatore en Federica heten je van harte welkom in hun elegante villa, in de groene heuvels van le Marche. Gelegen in een prachtige tuin en met een splinternieuw zwembad is het een zalig verblijf. Je kunt te voet, via trappen, het centrum van de stad in om lekker een terrasje te pakken. Of een sportieve wandelen in de omgeving en en een verfrissende dip in de rivier de Castellano, je hoeft je zeker niet te vervelen.
 2. Cingoli - Le Marche
  Dag 4-8
  Borgo dell Spiga is het 2e countryhouse waar je verblijft, in het midden van Le Marche. Cingoli wordt ook wel 'het balkon van le Marche' genoemd, door haar ligging op 600 meter hoogte. Als een van de borghi più belli d'Italia, oftewel mooiste dorpjes van Italië, heeft het inderdaad veel moois te bieden. De warme kleuren van de huizen, de indrukwekkende 'palazzi' en poorten maken een wandeling door het stadje meer dan de moeite waard. En geniet ook van de omringende heuvels, met een lappendeken aan kleuren geel en groen, echt prachtig. Leuk om bij de delicatessenwinkeltjes in Cingoli wat lekkere ingrediënten te halen voor een picknick aan het Lago di Cingoli. Bezoek ook Macerata, de stad van de opera.
 3. Pesaro - Le Marche
  Dag 8-15
  Als laatste stop hebben we het indrukwekkende 18de-eeuwse countryhouse Il Pignocco voor je uitgezocht. Aan de noordkant van Le Marche, dicht bij het stadje Pesaro en de Adriatische kust. Een dagje naar Urbino of naar een van de kleurrijke stadjes aan de Riviera del Conero, Sirolo en Numana zijn zeker aan te bevelen.
  Maar gewoon lekker naar het strand of een dagje relaxen aan het fantastische zwembad van Il Pignocco is natuurlijk ook prima. Het leuke van vakantie is, dat je dat allemaal zelf mag bepalen. Je hebt op deze plek sowieso een week de tijd om al het moois te ontdekken of helemaal lekker niets te doen.

Accommodaties

Villa Fortezza - Le Marche - Ascoli Piceno
3 nachten Ascoli Piceno
Borgo della Spiga - Le Marche
4 nachten Cingoli (MC)
Il Pignocco Countryhouse - Le Marche
7 nachten Pesaro

Regio(s)

Le Marche
Volwassenen >17 jr
Kinderen 2 t/m 16 jr
Baby's 0 t/m 1 jr
vanaf 859,- per persoon
Prijzen p.p. op basis van twee personen en beschikbaarheid. Geen prijs in tabel? Neem contact met ons op.
In de volgende stap kun je voorkeuren voor kamers en extra experiences kiezen.
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!
Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 09:00-20:00 uur. Op za. & zo. tussen 10:00-17:00 uur.
Daarom kies je voor Italmania
 • Unieke lokale ervaringen
 • Prachtige accommodaties
 • Stel je reis naar wens samen
 • Dé ervaren Italië specialist

Zo maken wij jouw reis naar Italië een échte belevenis

Unieke lokale ervaringen | Prachtige accommodaties | Stel je reis naar wens samen
Unieke lokale ervaringen
Prachtige accommodaties
Stel je reis naar wens samen
Dé ervaren Italië specialist
Een moment alstublieft…